Νέο Προσφορά Asics Womens Gel-Game 8 Tennis Shoe Μεγαλύτερη προβολή

Asics Womens Gel-Game 8 Tennis Shoe

Νέο προϊόν

Ανθεκτικό, αλλά και άνετο, το παπούτσι για τένις GEL-GAME™ 8 έχει πολλές χρήσεις για τους αθλούμενους και αθλούμενες που παίζουν αρκετές φορές την εβδομάδα. Διατηρώντας τις υψηλές προδιαγραφές για προστασία, αυτή τη σεζόν εστιάσαμε στην βελτίωση της αναπνευστικότητας και της ευλυγισίας του παπουτσιού. 

Περισσότερες λεπτομέρειες

6 αντικείμενα

78,32 € με Φ.Π.Α

-12%

89,00 € με Φ.Π.Α

Άλλες πληροφορίες

"Open mesh design improves breathability

TRUSSTIC™ technology improves stability

GEL™ technology cushioning provides excellent shock absorption

Sustainable design approach"

"Ανθεκτικό, αλλά και άνετο, το παπούτσι για τένις GEL-GAME™ 8  έχει πολλές χρήσεις για τους αθλούμενους και αθλούμενες που παίζουν αρκετές φορές την εβδομάδα. Διατηρώντας τις υψηλές προδιαγραφές για προστασία, αυτή τη σεζόν εστιάσαμε στην βελτίωση της αναπνευστικότητας και της ευλυγισίας του παπουτσιού.

Με άνω μέρος από δικτυωτό υλικό για καλύτερη κυκλοφορία του αέρα ώστε να παραμένουν τα πόδια δροσερά, το παπούτσι αυτό συμπληρώνουν οι στρώσεις από συνθετικό δέρμα, και ένα φιλμ πολυουρεθάνης, για ακόμα καλύτερη σταθερότητα στις απότομες μεταβολές στο γήπεδο.

Η τεχνολογία TRUSSTIC™ στην ενδιάμεση σόλα προσφέρει καλύτερη σταθερότητα στο γήπεδο. Συγχρόνως, η νέα κατασκευή συνδυάζει την ενδιάμεση σόλα από EVA με την τεχνολογία GEL™ στο μπροστινό μέρος του παπουτσιού, για ακόμα μεγαλύτερη απορρόφηση των κραδασμών.

Επιπλέον, η βελτιωμένη εξωτερική σόλα χαρίζει ευλυγισία και ανθεκτικότητα. Το παπούτσι για τένις GEL-GAME™ 8 αποτελεί μια εξαιρετική επιλογή για αρχάριους, μέχρι και μεσαίου επιπέδου παίκτες, που θέλουν ένα παπούτσι που προσφέρει προστασία και σταθερότητα."

Αξεσουάρ